Unde poți vedea meciuri online live?

Pariurile live sunt cele mai preferate de pariorii care doresc să trăiască momente de adrenalină atunci când pariază, iar cei care doresc asta nu sunt puțini. În comparație cu pariurile pre-meci, acolo unde contează foarte mult analiza meciului, a jucătorilor, a stării terenului, la pariurile live aceste lucruri contează mai puțin. Când pariezi live contează mai mult felul în care se începe meciul, desfășurarea partidei și modul în care joacă jucătorii. Pentru a putea paria live, trebuie să ai acces la vizionarea evenimentului pe care ai pariat în timp real. Există mai multe metode prin care poți face asta și ți le voi prezenta mai jos.

Varianta Soapocast

În topul variantelor de a urmări meciurile online live se află Sopcast. Sopcast este un soft ce permite vizionarea programelor TV live gratis. Acesta funcționează atât ca program individual ce trebuie descărcat, cât și ca un plugin pentru browser. De asemenea, Sopcast permite urmărirea atât a programelor TV din România, cât și a celor din străinătate gratuit. Astfel, vei putea viziona fără probleme meciuri live pe net, pentru orice partida la care nu ai acces prin abonamentul TV.

Poți descărca aplicația Sopcast direct de pe site-ul lor oficial, iar aceasta este disponibilă pentru 4 sisteme de operare. Poți selecta în funcție de sistemul de operare pe care îl folosești varianta de Sopcast pentru Windows, Android, iOS sau Mac. Dacă nu vrei să descarci aplicația pe dispozitivul tău, poți instala pe Windows plug-in-ul Sopcast care îți permite să vizualizezi prin Internet Explorer direct din browser canalele TV live. Este mai indicată această variantă deoarece unele programe TV care mers pe browser, nu se găsesc pe aplicația descărcată.

Varianta plug-in Flash Player

A doua variantă pentru a urmări meciuri online live este pe site-urile care oferă transmisiuni live gratuite prin plug-in Flash Player. Aceste site-uri preiau transmisiunile live la meciuri importante din alte țări deci este posibil ca atunci când vizionezi un meci să auzi comentatorul vorbind în alte limbi. Avantajul este că poți urmări orice meci pe aceste site-uri gratuit și poți beneficia de avantajele pariurilor live pe acestea. Fiind gratuit, există și dezavantaje cum ar fi reclamele care îți vor apărea sau delay-ul transmisiunii.

Metode Pay per View

O alta variantă este să urmărești meciurile live online prin metode Pay per View. Este evident din titlu că această variantă este una contra cost, dar și beneficiile sunt pe măsură. Beneficiezi de o calitate foarte bună a transmisiunii, în unele cazuri chiar și 4K, transmisiunile nu au delay, acestea nu se blochează niciodată ci doar dacă ai o problemă cu internetul și ai acces la transmisiuni de pe orice device, fie că vorbim de laptop, smart tv, telefon sau tabletă.

Distribuie Articolul
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *