Top 5 motive să alegi 888 sport

888 sport este una dintre cele mai vechi case de pariuri online și se află în top. Pariorii o clasează ca fiind una dintre cele mai profesioniste agenții de pariuri și oferă o gamă variată de opțiuni de pariuri și sporturi.O să îți prezint 5 motive pentru care merită să pariezi pe 888 sport.

Bonusul de bun venit

După ce îți creezi contul pe platforma este necesar să îți verifici identitatea. Acest lucru necesită validarea cărții de identitate de către operatorii 888 sport. Atunci când efectuezi prima depunere vei beneficia de un bonus de 100% în limita a 1000 RON și de 25 RON bonus la Cazino.

Cotele și ofertele de pariere

888 sport îți pune la dispoziție atât pariuri pre-meci cât și pariuri live. La pariurile pe fotbal, de exemplu, ai peste 50.000 evenimente lunar, iar la baschet în plin sezon peste 8.000 de meciuri. Cotele sunt printre cele mai bune oferite de casele de pariuri deoarece operează cu o marjă de profit de până in 5,5%.

Reputația și relația cu clienții

888 sport beneficiază de o reputație demnă de top. Aceasta casă de pariuri este un colos la nivel internațional activând în aproape toate țările din Europa. Asistenții de 888 sport îți stau la dispoziție de luni până vineri în intervalul orar 8-24 la numărul de telefon afișat pe site, dar poți opta și pentru a le trimite un mail la adresa afișată.

Promoții

888sport stă foarte bine la capitolul promoții și te surprinde mereu cu câte ceva nou. Poți beneficia de returnarea mizei de 100 RON în cadrul promoției “Trăiește visul american” pentru biletele cu cel puțin 5 evenimente sportive selectate din SUA. Pentru a te califica în această promoție, biletul trebuie să aibă selecții cu cotă minima de 1,30 și să aibă o miză de minim 20 RON. În fiecare weekend poți câștiga până la 1000 RON prin Liga Pariurilor. Trebuie doar să te înregistrezi în promoție și să pariezi pe meciurile speciale din fiecare ligă. Cu cât vei avea cotele mai mari, cu atât vei urca și mai mult în clasament și te vei apropia de premii importante. De exemplu, dacă joci o cotă de 2 vei obține 100 puncte, la o cotă de 3 vei obține 200 puncte, iar premiile se acordă sub formă de free bet.

Distribuie Articolul
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *