Top 3 Case de Pariuri cu cel mai mare bonus

Avem disponibile în mediul online un număr mare de case de pariuri, iar acest lucru a dus la o competiție aprigă între ele. Astfel, fiecare agenție încearcă să acapareze cât mai mulți pariori prin diferite oferte, ceea ce rezultă în bonusuri din ce în ce mai mari, cu condiții de rulaj din ce în ce mai accesibile.

Avem, prin urmare, mai multe tipuri de bonusuri, care variază în privința condițiile de activare și, cel mai important, de rulaj. Putem găsi în România patru tipuri de pariuri:

  1. Pariu fără risc – dacă vei pierde pariul efectuat, vei primi înapoi fie toată suma pariată, fie o parte din ea, în funcție de regulile casei de pariuri; Vezi case de pariuri cu bonus pariu fara risc.
  2. Freebet – Acesta este un bonus la care nu va trebuie să rulezi suma de mai multe ori, dar va trebui jucată integral (întreaga sumă) pe un singur bilet, iar în cazul în care vei câștiga, vei primi profitul, dar nu și suma pariată;
  3. Full bet – este similar exemplului de mai sus – Freebet – doar că aici vei paria o sumă din banii depuși de tine, dar vei păstra întreaga sumă în cazul în care vei câștiga
  4. Bonus cu condiții de rulaj – acesta este cel mai des întâlnit tip de bonus, unde suma primită ca bonus va trebui să fie pariată de mai multe ori pentru a putea retrage banii

Care sunt casele de pariuri cu cel mai mare bonus

PublicWin

PublicWin este casa de pariuri cu unul dintre cele mai mari bonusuri din România. Aceștia oferă un bonus de bun venit de 200%, până la 2000 RON! Asta înseamnă că va trebui să depui 1000 RON, iar rulajul pentru el este de doar 1x! În plus, în funcție de suma depusă, vei primi și până la 500 de rotiri gratuite, indiferent dacă activezi bonusul la pariuri sportive sau casino.

MaxBet

Maxbet este unul dintre cei mai vechi operatori din nișa pariurilor din România, iar ei sunt cunoscuți datorită numărului mare de cazinouri disponibile în fiecare oraș. Dar ei au și o platformă online pentru pariuri sportive, unde poți activa un bonus de 100%, până la 700 RON.

Betano

Deși Betano oferă doar 500 RON ca bonus de bun venit, precum multe alte agenții din competiție, acesta este de tip Freebet, iar pentru a îl activa va trebui să efectuezi o serie de depuneri de 50 RON. La fiecare 5 depuneri de 50 RON, vei primi 100 RON ca freebet.

Distribuie Articolul
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *