Lenjeria intima – tot ce trebuie sa stii cand o cumperi

despre lenjeria intima

Lenjeria intima este unul dintre articolele vestimentare care trebuie alese cu atentie. Acest lucru se datoreaza faptului ca in cazul in care materialul sau croiala este nepotrivita, poate cauza alergii sau sa fie deranjanta. De asemenea, este vroba si de aspectul estetic, pentru cele care acorda interes acestui lucru. Pentru ca este foarte important cum sa alegi sau sa intretii lenjeria intima, am pregatit un mic ghid.

Ce aspecte trebuie sa ai in vedere cand achizitionezi lenjerie intima

  • Materialul. Asa cum spuneam, zona intima a corpului este o zona foarte sensibila. De aceea, trebuie ales un material de calitate, pentru ca in caz contrar ar putea produce alergii sau iritatii. Cel mai indicat material in acest sens este bumbacul. Este de evitat lenjeria intima din materiale sintetice deoarce nu permite aerului sa circule si favorizeaza umditatea specifica.
  • Marimea. Nu cumpara o marimea prea mica pentru ca te va strange si te va irita din cauza faptului ca este prea mulata. Totusi, nu trebuie sa alegi nici o marime prea mare pentru ca nu este comoda, plus ca va arata foarte urat.
  • Modelul. Poate ca nu toate femeile sunt atat de interesate de model. Insa, sunt femei care acorda atentie si acestui punct, de aceea trebuie sa stii ca cele mai cautate sunt lenejeriile cu modele din dantela.

Cum sa intretii lenjeria intima?

In primul rand, trebuie sa ai grija cu ce fel de detergent iti speli lenjeria. Unele detergente contin prea multe substante care pot dauna pielii. Dupa ce o speli, trebuie sa te asiguri ca a fost clatita bine. De asemenea, nu este bine sa iti calci lenjeria sau sa o speli cu inalbitor.

Cum sa iti alegi lenjeria intima pentru rochia de mireasa?

Cel mai mare interes este acordat lenjeriilor intime achizitionate inainte de a deveni mireasa. Femeile acorda multa atentie asupra aspectului lenjeriei pe care o poarta pe sub rochia de mireasa din diverse motive, precum sa arata bien cu rochia sau sa nu se observe prin rochie. Intodeauna trebuie aleasa o culoare apropiata sau identica cu cea a rochiei. De asemenea, daca rochia este mai transparenta, trebuie ales modele interesante care sa completeze tinuta sau acele modele create special pentru a trece neobservate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + four =