Cum să pariezi pe cote mari și să câștigi?

Pariurile sportive au devenit tot mai apreciate în ultimul timp în România și asta datorită numeroaselor câștiguri pe care le auzim toți în jurul nostru de la oameni care pariază și câștigă. Aceste câștiguri nu sunt obținute de oricine deoarece pentru a obține profituri considerabile trebuie să ai o strategie bine pusă la punct și să analizezi constant tot ce se întamplă în sport. O metodă foarte des întâlnită este parierea pe cote mari. Deși este o metodă foarte bună, dacă nu este aplicată corect și calculat, te va face să ai mai multe bilete necâștigătoare decât bilete câștigătoare.

Mai multe meciuri de cota 2

O metodă de a paria pe cote mari este de a avea în vedere mai multe meciuri, combinate pe mai multe bilete. Trebuie să alegi 3-4 meciuri care să aibă o cotă aproximativă de 2 pentru victoria favoritei. Aceste meciuri le vei combina pe 3-4 bilete și vei elimina variantele cele mai imoprobabile.

Dacă pui 4 bilete și pe fiecare bilet sunt 3 meciuri cu cotă peste 2, vei avea la fiecare bilet o cotă finală de minim 8 și este posibil să ajungi chiar și la o cotă de 12 sau mai mult. În acest fel , dacă vei câștiga măcar un bilet din cele 4 vei obține de cel puțin 2 ori suma investită înapoi.

Pentru a aplica această metodă este necesar să se analizeze meciurile cu câteva zile înainte, deoarece agențiile de pariuri vor modifica cotele înaintea meciurilor și cel mai probabil acestea se vor micșora.

Vezi care sunt acele case cu cel mai bune cote la pariuri și profită de oferta lor.

Pariurile in sistem

Metoda de a paria pe cote mari dă rezultate în pariurile sistem cu baze. Nu vei lua în considerare ca baze meciurile sigure, deoarece acestea nu au cote mari. Deși siguranța este mai scăzută, profitul poate fi mult mai mare. Vei alege 3-4 meciuri cu cote de 2,3 ca baze. Este mai bine să alegi ca pronosticuri pentru baze pe număr de goluri și nu pe pariuri simple cu victorii sau egaluri.

Pariurile pe goluri au cote mai mari și nu se ia în calcul cine câștigă meciul. După ce ai ales aceste baze vei alege 5-6 meciuri cu cote peste 4,5, de exemplu pariuri pe pauză-final. Apoi vei folosi un sistem că se vor câștiga 3 din 5 sau 4 din 6. În acest fel doar din baze vei pleca cu o cotă de aproximativ 24, iar dacă vei avea meciuri cu cote de 5,7, valoarea câștigului va crește exponențial.

Distribuie Articolul
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *