Cum sa evidentiezi spatiul de deasupra patului intr-o maniera fermecatoare?

Decorarea spatiului de deasupra patului poate sa fie o adevarata provocare pentru proprietarul dormitorului. In  fiecare ansamblu de design, principiul de baza este sa alternezi piesele,astfel incat sa creezi o simbioza complementara. Cu toate acestea, spatiile goale pot sa afecteze semnificativ modul in care rezoneaza motivele de design alese de tine. Patul este piesa centrala in fiecare dormitor. Din acest motiv, obiectul decorativ care va ocupa spatiul de deasupra sa trebuie sa completeze design-ul intr-o maniera complementara, deoarece va fi piesa care va iesi cel mai tare in evidenta. Din acest motiv, iata cateva idei care te vor ajuta sa evidentiezi spatiul de deasupra patului intr-o maniera sofisticata.

Tablou deasupra patului- o piesa de impact

In ciuda faptului ca un tablou deasupra patului reprezinta o idee stereotipica, confera design-ului un aer impactant si sofisticat. Cu toate acestea, poti opta pentru o varianta mult mai moderna. Un exemplu in acest sens este reprezentat de un tablou canvas. Modul in care se profileaza planurile cromatice intense pe suprafata sa, textura fina si compozitia moderna incadreaza aceasta piesa in categoria obiectelor impactante si sofisticate. Daca iti doresti sa amplasezi un tablou deasupra patului, este necesar sa acorzi atentie unor detalii in prealabil. In primul rand, trebuie sa echilibrezi cromatica compozitionala a piesei cu tonurile de culoare prezente in dormitorul tau. In acest sens, poti opta pentru alegerea unui tablou in aceeasi culoare cu incaperea. Cu toate acestea, daca iti doresti sa creezi un contrast, trebuie sa fie unul echilibrat. Din acest motiv, poti opta pentru un tablou canvas in culori alb-negru

Oglinda deasupra patului- reflexii de lumina

Obiectul amplasat pe peretele de deasupra patului este cel care va iesi cel mai tare in evidenta. Cu toate acestea, daca iti doresti sa organizezi camera ta, astfel incat sa indrepti atentia privitorului catre planul de ansamblu, atunci poti opta pentru montarea unei oglinzi deasupra patului. Modul in care imaginea dormitorului se va reflecta in aceasta piesa de design, va convinge privitorul sa contempleze intens incaperea. In acelasi timp, daca iti doresti sa te asiguri ca spatiul va beneficia de lumina naturala din abundenta, atunci o oglinda deasupra patului este alternativa potrivita pentru tine. In fiecare zi senina, odata ce razele de lumina vor patrunde in incapere, acestea vor fi raspandite intr-o maniera fermecatoare de catre aceasta piesa de design.

Decoratiuni deasupra patului- design sofisticat

Daca esti adeptul lucrurilor practice cu un caracter functional, atunci poti opta pentru montarea unui raft in forme de patrat sau dreptunghiulare pe suprafata aceea. Acolo poti amplasa numeroase obiecte de decor. Totusi, daca iti doresti sa pastrezi simplitatea dormitorului tau, atunci te poti rezuma la cateva carti amplasate in acel loc. In acelasi timp, in categoria decoratiunilor pentru spatiul de deasupra patului se incadreaza si stickerele. Daca tabloul canvas sau alte piese de decor incarca design-ul dormitorului prin structurile lor generoase, atunci un sticker reprezinta o alternativa ideala. Datorita modelelor complexe ilustrate pe suprafata sa, a cromaticii simpliste si a structurii subtiri, acesta poate conferi un aer cu adevarat fermecator dormitorul tau. Exista numeroase decoratiuni care se pot amplasa deasupra patului. Cu toate acestea, este important modul in care acestea rezoneaza cu imaginea de ansamblu a dormitorului.

Asadar, poti evidentia spatiul de deasupra patului intr-o maniera fermecatoare daca tii cont de anumite principii de design.

Distribuie Articolul
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *