Cum alegi cele mai bune skinuri pentru telefoane daca esti rocker?

In prezent, exista skinuri pentru telefoane pentru orice gen si orice personalitate, dar si pentru cei care vor sa transmita apartenenta la un anumit grup. Rockerii sau cei care adopta stilul gothic isi pot alege cu usurinta skinurile astfel incat telefonul sa fie adaptat stilului lor. Este evident ca pentru un rocker un telefon albastru azur metalizat nu este cea mai buna varianta si nu se va integra niciodata cu tinutele all black, cu tintele si cu lanturile de pe haine. Cei care vor ca telefonul lor sa faca parte din ansamblu, ar trebui sa tina cont de sfaturile de mai jos.

  1. Skinuri din piele pentru telefon

Skinurile din piele pentru telefon sau care imita pielea, sunt unele dintre cele mai cautate in acest sens. Pot fi skinuri care chiar contin piele naturala, dar pot fi cumparate si variante din piele artificiala, imitatii de piele sau chiar cauciuc care imita pielea. In functie de materialul din care skinurile sunt facute, acestea pot avea si proprietati antialunecare, ce vor face telefonul sa stea mai bine pe suprafete si chiar sa se pozitioneze mai bine in mana. Aceste skin-uri pentru telefoane sunt potrivite si pentru cei care adopta un stil gothic.

  1. Skinuri pentru telefoane cu imprimeuri specifice

Craniile, flacarile, crucile, scheletii si alte astfel de imprimeuri, sunt perfecte pentru un rocker care nu evita sa isi etaleze pasiunile. Exista skin-uri pentru telefon cu orice imprimeu. Pentru cei care vor ceva mai soft, asa cum se intampla cu gothicii de exemplu, imprimeurile cu flori, degradeurile, mixul de alb si negru si imprimeurile aproape tribale vor face, de asemenea, ca un telefon sa se adapteze stilului. Totodata, pentru stilul gothic si skinurile care imita dantela sau cele cu dantela imprimata sunt foarte bune.

  1. Skinuri cu trupele preferate

Fanii anumitor trupe pot alege sa isi cumpere skinuri cu trupele preferate sau cu anumite albume. Asa cum sunt cumparate tricouri cu formatii rock si cu copertile anumitor albume preferate, cu mesaje sau doar cu sigla trupei, la fel pot fi cumparate si skinuri pentru telefoane, care sa spuna ceva despre proprietar si care sa il ajute pe acesta sa arate care ii sunt pasiunile si ce gen de muzica prefera.

  1. Skinuri cu aplicatii metalice

Este evident ca pe un telefon nu au cum sa fie puse tinte si alte astfel de elemente pentru ca telefonul ar deveni imposibil de utilizat si nu ar mai avea stabilitate. In schimb, micile elemente metalice de pe skin, asa cum sunt capsele care nu ies in relief, pot fi metode bune de a introduce metalul in ecuatie. De asemenea, pot fi folosite skinuri care doar au imprimate astfel de elemente.

  1. Skinuri din latex

Desi latexul nu este neaparat reprezentativ pentru rockeri, anumite persoane nu ezita sa il foloseasca, drept pentru care cei mai nonconformisti pot alege variante lacuite sau chiar skinuri din latex imprimat, pentru a schimba complet aspectul telefonului. In acest sens, skinurile cu model de corset sunt foarte cautate si sunt considerate extrem de creative.

Distribuie Articolul
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *