Cele mai cautate echipamente horeca in anul 2020

Datorita diverselor solutii de finantare subventionate atat de stat, cat si de Uniunea Europeana, tot mai multi antreprenori incearca sa isi imbunatateasca serviciile in domeniul HoReCa, in special, in zona restaurantelor. Desi este una dintre cele mai profitabile industrii, succesul depinde de o serie variata de factori, unul dintre cel mai important fiind reprezentat de echipamente horeca.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei, antreprenorii si-au indreptat si ei atentia catre echipamente performante care sa simplifice munca angajatilor si sa contribuie la maximizarea profitului anual.

Bucataria reprezinta nucleul unui restaurant, locul in care creativitatea nu are limite, iar preperatele obtinute prin intermediul unor utilaje horeca performate, formeaza echipa perfecta astfel incat sa ofere clientilor o experienta culinara unica.

Iata care au fost cele mai cautate echipamente horeca in anul 2020:

Masini de inghetata

Inghetata este unul dintre deserturile preferate in randul romanilor si nu se afla doar pe lista preferintelor copiilor, ci si a adultilor. In anul 2020, multi antreprenori din industria horeca au ales sa isi echipeze restaurantul cu masini de inghetata. Rezultatele nu au intarziat sa apara deoarece Romania are o crestere estimativa de aproximativ 600 milioane de lei pe acest segment.

Furnizorii de echipamente horeca vin inintampinarea nevoilor clientilor cu cele mai performante utilaje. Astfel, cele mai vandute masini de inghetata sunt cele care dispun de caracteristici de ultima generatie, menite sa eficientizeaze timp si sa simplifice activitatea personalului precum: sistemul de control de la distanta, functionarea simultana a programului de pasteurizat si inghetat, sistem pentru calibrarea frigului in functie de consistenta si cantitatea dorita, etc.

Asadar, “strategia” adoptata de patronii restaurantelor (achizitionarea masinilor de inghetata), cu siguranta s-a dovedit a fi una de success.

Cuptoare profesionale

Cuptoarele profesionale sunt partenerul de nadejde al oricarui restaurant de succes. Alegerea acestuia se face in functie de necesitatile si specificul restaurantului, iar principalele caracteristici pe care trebuie sa le indeplineasca sunt: gatire uniforma si timp de lucru eficientizat. Multi antreprenori au decis sa renunte la inlocuiasca vechile cuptoare profesionale cu unele ce dispun de metode innovative, cu o performanta crescuta, pentru a facilita prepararea diferitelor tipuri de mancare si deserturi.

Cuptoare pizza

Restaurantele care au si pizza in meniu, cuptorul de pizza reprezinta echipamentul indispensabil. Exista mai multe variante de astfel de cuptoare: electrice, pe gaz sau pe lemne. Fiecare dintre acestea au caracteristici diferite, insa toate ofera ca rezultat o pizza delicioasa cu blat crocant sau pufos. In procesul de achizitionare a cuptoarelor de pizza, antreprenorii s-au ghidat in functie de urmatoarele aspecte: coacere uniforma, control precis al temperaturii, capacitatea si timpul de preparare.

Deciderea achizitionarii celor mai bune echipamente horeca poate reprezenta o adevarata provocare, mai ales pentru un antreprenor la inceput de drum.

Cele mai cautate echipamente horeca in anul 2020 s-au dovedit a fi un success pentru antreprenorii din aceasta industrie. Cu siguranta anul 2021 va aduce o imbunatatire in materie de tehnologie care sa vina in ajutorul personalului si in intampinarea nevoilor clientilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + seventeen =