Caminul de batrani Egregora – sansa la o viata traita mai bine

Caminul de batrani Egregora – sansa la o viata traita mai bine

Fiecare om merita in viata tot ceea ce e mai bun si mai de pret, cu atat mai mult cei persoanele varstnice, care au nevoie de toata grija si atentia noastra. Totusi, de cele mai multe ori, timpul ne este dusman si nu putem sa le oferim celor dragi, fie ca vorbim despre bunicii sau parintii nostri, timpul cuvenit, de care ei au nevoie ca sa se simta in siguranta si ingrijiti. Desigur, vorbim despre persoane varstnice care nu se mai pot descurca singure si necesita ingrijri speciale. De aceea, la Egregora, camin de batrani Pipera persoanele dragi din viata ta au sansa de a-si recapata bucuria de a trai viata si de a se reintegra din punct de vedere social. Asadar, Egregora este un loc cu totul special, un camin de batrani  din Zona Pipera ce ofera conditii de cazare la standard hotelier de 4****, ingrijire, asistenta si programe intensive de recuperare ale afectiunilor si patologiilor specifice batranetii, printre care amintim Alzheimer, AVC, Parkinson, dementa, scleroze, traumatisme etc. Intregul proces de refacere si vindecare a pacientilor nostri are loc sub auspiciile increderii, calmului personalului ingrijitor si a armoniei.

Tinand cont de tratamentul pe care trebuie sa il administram fiecarui pacient, la Egregora, elaboram scheme de tratament in cabinetele noastre medicale si urmarim aplicarea unui program de integrare si redobandire a unui grad cat mai superior al calitatii si independentei motrice. Personalul nostru de cadre medicale si ingrijitori acorda o atentie deosebita si ajutor in absolut toate activitatile zilnice: igiena, ingrijire corporala si deplasare, alimentatie etc. Mai mult, asiguram servicii de monitorizare a starii de sanatate, coordonare, recuperare, ameliorare si controlul sanatatii. In egala masura, asiguram servicii specializate in recuperarea, tratarea si gestionarea cazurilor post AVC (hemiplegii, hemipareze), boli degenerative Alzheimer, Parkinson, dementa mixta, scleroze multiple, traumatisme postoperatorii, endoproteze, slabiciune musculara post imobilizare, tratamente antiescare, sonde urinare, gestionarea situatiilor ce impun sonde nazo-gastrice etc.

Totodata, in cabinetele medicale si in zona de urgente, special amenajata pentru pacientii nostri, efectuam tratamente si orice este necesar pentru a le urmari indeaproape toate evolutiile din punctul de vedere al sanatatii, inclusiv montarea de branule, perfuzii, injectii IM, IV, PET, concentrator de oxigen, EKG, holter TA, efectuam analize medicale, gestionam situatiile ce impun sonde urinare, sonde nazo-gastrice, campuri sterile, protectii pacient – medic/personal, utilizand instrumente si echipamente de diagnosticare de ultima generatie.

In ceea ce priveste conditiile de a primi vizite din partea celor dragi, constientizam faptul ca familia are un rol extrem de important in cadrul activitatilor desfasurate de noi, care ii ajuta pe varstnici sa aiba incredere in noi si sa se simta in siguranta permanent,  lucru pentru care vizitele in institutia noastra sunt deschise si nu sunt restrictionate de un asa-zis “program de vizitare”.

Distribuie Articolul
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *